+ 359 878 75 2003

Изработка на сайт

Изработка на сайтQ Design ви предлага изработка на сайт – личен или фирмен, отговарящ на всички съвременни изисквания. Ние можем да направим за Вас сайт, който да покрива всички Ваши нужди.

Защо ни е необходим уеб сайт?

Интернет е огромно информационно пространство, в което е много лесно да намериш нужната информация. Точно затова хората навсякъде по света, веднъж ползвали интернет, продължават да го ползват завинаги. Постепенно интернет се превърна в мощен рекламен канал. Можете ли да си позволите да разкажете за себе си или за своя бизнес в десет секунден клип по телевизията? Каква информация ще съберете в рекламно каре 3х5 сантиметра във вестника? Погледнете си визитната картичка. Много ли информация има на нея?

За сметка на това в Интернет срещу минимални годишни разходи можете да покажете пълна и изчерпателна информация за вас, вашия бизнес, предлаганите от вашата фирма продукти или услуги. Тогава на вас ви остава единствено да рекламирате своя сайт-визитка. С времето дори можете да си спестите и тези разходи. Нужно е единствено да напълните вашия сайт с уникални, грамотни, CEO оптимизирани текстове. Ако вашия сайт заеме лидерска позиция при търсене по ключови думи свързани с вашия бизнес, тогава на вас ви остава единствено да обслужите новите си клиенти.

Q Design ви предлага изработка на личен или фирмен сайт, отговарящ на всички съвременни изисквания.

Има два варианта за изработка на сайт:

  • По индивидуален проект с възможности и модули отговарящи на вашите специфични потребности.
  • С готов темплейт. По-ниско бюджетно решение, но със съвременна визия и най-необходимите страници: „Главна”, „За фирмата”, „Услуги”, „Фотогалерия”, „Новини” и „Контакти”. В бъдеще сайта може да се надгражда според нуждите ви.

Свържете се с нас  за безплатна консултация.